Evogres  a luat fiinta din dorinta de a veni in intampinarea clientilor care  vor sa-si amenejeze locuinta, dar nu au suficient timp pentru a cauta prin toate magazinele de profil, oferindu-le astfel posibilitatea  sa cumpere online  produse de calitate superioara, in conditii de siguranta si la preturi competitive.

                  

     Activitatea de baza consta in vanzarea de produse din gama amenajarilor interioare: gresie, faianta, mozaic, parchet, obiecte sanitare, cazi, cabine de dus, baterii de baie, electrocasnice si alte materiale pentru finisaje.

                    


     Suntem importator direct pentru majoritatea produselor, iar calitatea, designul si pretul competitiv sunt principalele criterii de care tinem cont atunci cand selectam produsele din oferta.

                         

     Participam in fiecare an la marile expozitii internationale din Italia, Germania sau Spania pentru a promova cu entuziasm cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, accesand cele mai renumite branduri si produse.


     Incercam sa depasim asteptarile clientilor nostri prin intelegerea nevoilor si satisfacerea celor mai exigente gusturi oferind o gama larga de servicii flexibile: transport la domiciliu, consultanta de specialitate, proiectarea bailor pe calculator, vizualizarea 3D si nu in ultimul rand un Showroom dedicat cu un personal calificat.