Oferta Produse
Cosul tau

Cum comand

Puteti comanda produsele dorite astfel:

1) Online - urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produsul sau produsele dorite in cos, si se completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare. 
Dupa aceea, accesati "Finalizeaza comanda". Veti primi imediat pe mail o confirmare a faptului ca am primit comanda dvs, urmand apoi ca un operator Evogres sa va contacteze pentru a reconfirma comanda dvs.

2) Telefonic - puteti suna la numarul de telefon 0732 723 303 sau 0732 723 304 si unul dintre colegii nostril va prelua comanda. In cazul in care liniile sunt ocupate, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) E-mail - ne puteti trimite un e-mail pe  adresa office@evogres.ro cu produsele dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon(obligatoriu).
In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. si veti putea fi contactat si de firma de curierat, atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.