Producător: Ideal Standard
Cod produs: Vas Wc TESI AQUABLADE cu evacuare laterala
Disponibilitate: 2-3 Zile
529,00Lei 763,00Lei

Cantitate

  • VAS WC CU REZERVOR IDEAL STANDARD SERIA TESI
  • Dimensiune: 665x365x785 mm. 
  • Vasul wc  TESI din portelan de culoare alb cu design special pentru băi spațioase. Rezervorul este dotat cu mecanism dublu de spalare. Vasul este cu iesire orizontala (iar pentru iesire verticala este nevoie de un cot. Alimentarea cu apa se face prin partea laterala sau inferioara a rezervorului. Spalarea vasului este circulara. Setul TESI se lipeste cu spatele de perete. Pentru a separa spatiul destinat toaletei de restul baii se poate folosi un element despartitor.Greutate 36 kg. Vasul de wc se vinde impreuna cu rezervorul Tesi cu alimentare laterala sau inferioara si cu capacul wc normal sau soft close, care se comanda separat ( vezi produse complementare).

IDEAL STANDARD prezinta AQUABLADE, o noua era in tehnologia de spalare a toaletei.Cu linii simple si curate si un stil contemporan , Aquablade a fost conceput avand in vedere atat estetica cat si performanta : o suprafata lina, usor curbata fara o rama proeminenta combinata cu un sistem exclusiv de canale pentru a oferi o perdea tip cascada,extrem de puternica , la 360 de grade in cadere in partea superioara a vasului.

Tehnologia Aquablade asigura curatarea 100% a suprafetei de sub canalul de spalare , depasind performanta toaletelor existenta ce lasa aproximativ 20% suprafata nespalata.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie