Producător: Ideal Standard
Cod produs: Vas Wc CONNECT AIR AQUABLADE,evacuare laterala
Disponibilitate: 2-3 Zile
649,00Lei 1.008,00Lei

Cantitate

Vas Wc Connect Air Aquablade,decupat - evacuare laterala

Se vinde impreuna cu rezervorul wc Connect Air Cube (cu alimentare laterala sau inferioara) sau cu rezervorul Connect Air Arc (cu alimentare laterala sau inferiora) si capacul wc Connect Air subtire simplu sau soft close ,care se comanda separat (vezi produse complementare).

CONNECT AIR a fost proiectat pentru a fi atat de elegant cat si functional.Marginile subtiri si liniile moi de proiectare au creat si un mediu armonios si lumina ,in timp ce tehnologia Aquablade si gama larga de mobilier le face inovatoare si practice.

IDEAL STANDARD prezinta AQUABLADE, o noua era in tehnologia de spalare a toaletei.Cu linii simple si curate si un stil contemporan , Aquablade a fost conceput avand in vedere atat estetica cat si performanta : o suprafata lina, usor curbata fara o rama proeminenta combinata cu un sistem exclusiv de canale pentru a oferi o perdea tip cascada,extrem de puternica , la 360 de grade in cadere in partea superioara a vasului.

Tehnologia Aquablade asigura curatarea 100% a suprafetei de sub canalul de spalare , depasind performanta toaletelor existenta ce lasa aproximativ 20% suprafata nespalata.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie